Modernisering

Experter på ombyggnationer

Amsler Hiss är specialiserat på att bygga om och modernisera hissar som det på ett eller annat sätt inte längre är möjligt att garantera driftsäkerheten på. Detta kan bero på många saker, som till exempel ålder eller ett intensivt användande. Vi utför dessa arbeten på alla typer av hissar i bostadshus, kontor, fabrikslokaler eller var de nu är placerade.

Vi utför cirka 100 ombyggnationer per år i alla storleksklasser. Vi hjälper gärna våra kunder med att ta fram ett förslag på vad som behöver åtgärdas för att hissen ska få en normal livslängd, eller så jobbar vi efter ett underlag som tagits fram av till exempel en hisskonsult. Med ett riktigt utfört underhåll förväntas en hiss fungera i cirka 25 år innan större åtgärder behöver vidtas. Livslängden kan dock variera beroende på olika fabrikat, hur hissen används och vilken miljö den finns i.

Vill du ha en offert på modernisering?

Vi kontaktar dig och diskuterar vilken

lösning som passar dig bäst

  Helhetsansvar

  Amsler Hiss har en egen avdelning med projektledare och beredning för ombyggnationer. Vår beredare hjälper beställaren med att ta fram förslag på korginredningar, tryckknappar och allt annat som det behöver beslutas om. Vi tar alltid ansvaret för att saker man väljer följer gällande bestämmelser, så att våra kunder inte riskerar att göra ett val som inte blir godkänt.

  Vi är med hela vägen

  Vår projektledare är med under hela entreprenaden, från start till slutbesiktning. Sedan tar vår serviceavdelning över ansvaret under de kommande åren. Amsler Hiss har alltid fem års garanti på hissar som byggs om. Garantin gäller för utförda arbeten och levererat material. Under garantitiden ingår alltid service och jour, om inget annat avtalas.

  Kontakta Amsler Hiss idag!

  Ring oss så hjälper vi Er med era hissar.

  • 08 556 433 00
  • info@amslerhiss.se