Miljöpolicy - Amsler Hiss AB
Stockholms bästa hissföretag. Experter på moderniseringar, service och felsökning
Hiss, hissar, serviceavtal, ombyggnation, modernisering, hydraulhiss, linhiss, nymontage, hisservice, hissfirma, hissföretag, felsökning
50665
page-template-default,page,page-id-50665,cabin-core-1.2,select-child-theme-ver-1.0.1,select-theme-ver-3.5,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Miljöpolicy

Denna Miljöpolicy utgör grunden för vårt miljömässiga tänkande. Vi betraktar den som ett långsiktigt åtagande som skall förverkligas etappvis för en renare framtid genom att:

  1. Inte enbart uppfylla myndigheternas minimikrav d v s miljölagstiftning samt föreskrifter, utan att gå ett steg längre, relaterat till våra miljöaspekter, där det är tekniskt och ekonomiskt möjligt med hänsyn till miljöfördelarna.
  2. Tillämpa en helhetssyn på våra tjänsters miljöstörning och göra val som är skonsamma för miljön.
  3. Marknadsföra hissmontage och hisservice och andra tjänster med bästa miljöegenskaper.
  4. Bedriva miljöarbetet i samarbete med våra Kunder och vid behov också med miljövårdande myndigheter, miljöorganisationer och närboende.
  5. Involvera och fortlöpande utbilda alla Medarbetare i vårt miljöarbete.
  6. Informera om vår verksamhet och våra tjänsters miljöpåverkan på ett öppet och objektivt sätt.
  7. Uppfylla vår Miljöpolicy genom att arbeta med att förebygga föroreningar utifrån våra betydande miljöaspekter och uppnå ständiga förbättringar genom löpande uppföljning av våra fastställda övergripande och detaljerade miljömål.
  8. VD och ledningen har det yttersta ansvaret för att Miljöpolicyn är dokumenterad, införd, underhållen och kommunicerad till alla personer som arbetar inom och på uppdrag av Amsler Hiss AB samt att den är tillgänglig för allmänheten.